Ta forkjølelsen med en gang!

Rundt oss hostes og nyses det! Vi har fått både mailer og telefonhenvendelser med spørsmål om hva man burde gjøre om man kjenner det krible i halsen eller merker at termostaten i kroppen jobber på høygir. Vi har tre tips på immunstyrkende produkter som vi liker godt. Det å styrke immunforsvaret vil hjelpe deg å bekjempe forkjølelsen, samt korte ned sykdomsperioden…

  • Echinaforce solhatt-tinktur kan dosereres opp eller ned ut fra hvor akutte symptomer du har. Dråper med tinktur av planten rød solhatt har imponerende studier å vise til når det gjelder forkjølelse.
  • Sambucus Force er kapsler med svarthyll og rød solhatt, en meget god kombinasjon som er dynamitt for immunforsvaret.
  • nbg 24:7 er betaglukaner som er produsert i Norge. Disse finnes i kapselform og har en immunmodulerende effekt.

Vi kommer tilbake med fler tips i høstmånedene, men husk på kloke ord fra foreldregenerasjonen om å holde seg varm på bena og få nok søvn. Følger du disse formaningene lurer du nok flere potensielle forkjølelser de nærmeste månedene!

Lene og Linda

| Mer

2 kommentarer til Ta forkjølelsen med en gang!

Gi en kommentar