Grill fisk i helgen – NAM!

Til helgen skal jeg prøve en ny oppskrift. Diverse grønnsaker og fisk skal i aluminiumsfolie, over helles kokosmelk og litt koriander som gir retten et eksotisk preg.

  • 1/2 purre, skylt og strimlet
  • 1 gulrot i tynne staver
  • 150 gr sukkererter
  • 1 ss frisk revet ingefær
  • 1 boks kokosmelk (400 gr)
  • 4 skiver fersk laksefilet a 150 gr (jeg skal øke til 200-250)
  • 1 lime
  • 4 ts søt chilisaus
  • salt og sitronpepper
  • litt korainder drysset på topp om du liker dette krydderet

Fordel purre, gulrøtter og sukkererter på fire ark folie. Legg på litt revet ingefær og skill ut den tykke kremen av kokosmelken (hell av vannet). Legg en klatt kokoskrem på grønnsakene og fiskefilet over der. Press så over lime og chilisaus og krydder. Brett sammen folien og legg på grillen til fisken er gjennomstekt.

Vi spiser alt for lite fisk, trikset er å ha noen gode fiskeretter som er lette å lage. Tror dette kan bli en gjenganger i familien min :-) Sunt fett, og helsefordelene med langkjedete fettsyrer er maaaaange!

God helg fra Lene

PS Oppskriften er fra boken «Nordisk diett» som er skrevet av Ellen-Beate Wollan.

| Mer

Gi en kommentar