Helsejentenes beste og billigste allergitips

Allergisesongen er her og  i dag deler vi et tips som er billig og bra. I første rekke kan det hjelpe deg som er plaget av milde til moderate allergisymptomer, men kan også kombineres av deg som bruker allergimedisiner foreskrevet av lege.

Tispet er rett og slett – bruk saltvann! Til hva, lurer du på nå. Til rens og dusj av neseslimhinnen. Bruk fysiologisk saltvann i saltkonsentrasjon 0,9 % (det samme som tårene dine har). Dette vil gjøre sekresjonen i nesen din mer tyntflytende og hjelpe flimmerhår og nesens vanlige rensefunksjon til å fungere bedre. Det vil altså fjerne pollenkorn fra nese og øyne (til øynene bruker du egne øyedråper) og anbefales også brukt før du eventuelt bruker en slimhinneavsvellende nesespray fra lege.

Helsejentene elsker alle skånsomme og effektive hjelpemidler!

| Mer

Gi en kommentar