Kontakt

Om du har spørsmål eller kommentarer du ikke vil legge ut på bloggen, kan du sende oss en mail:

Homeopat Lene Røtterud:

lene.rotterud@midsona.no

| Mer

12 kommentarer til Kontakt

 • helen

  Hallo fine søte Linda og Lene
  Så utrolig gøy dette var!
  Jeg skal følge med!
  🙂
  God klem fra Helen

 • Utrolig flott blogg dere har, jenter! Jeg sitter selv og jobber meg over fra blogspot til wordpress. Synes det er litt vanskelig å finne den «rette» malen,-men så kom jeg over deres. Den er veldig oversiktelig og enkel. Kan jeg sørre hvilken dere bruker?

  Mvh Camilla

 • Tusen takk for det 🙂
  Malen vi bruker er: MistyLook by Sadish.
  Ha en flott dag.

  Lene og Linda

 • Lill

  Hei!
  Jeg er en aktiv og veltrent dame som sliter med stress inkontinens. Jeg har ikke problemer med lukkemekanismen, men i spesielle stressede situasjoner «drypper» jeg litt.
  Finnes det noe alternativ til truseinnlegg?
  mvh Lill

  • Lene & Linda

   Hei Lill!
   Om du har problem med resturin, kan det finnes produkter i helsekostbutikkene som hjelper deg å tømme blæren bedre. Om dette ikke er tilfelle vil jeg anbefale deg på det sterkeste å fortsette å trene bekkenbunnsmuskulaturen din. Det burde vi kvinner gjøre hele livet vårt og spesielt viktig blir det etter barnefødsler. Pilates trening vil i litt organiserte former hjele deg med dette, samt styrke kjernemuskultauren din.
   Lykke til!
   Lene og Linda

 • Enkelt kosthold for krefpasienter som er i gang med 4 omgang med kreft.. Som kan samsvare med en 14 årings behov og ønsker til en viss grad..? Fin blogg som jeg gjerne vil følge! 😀

 • Renaldo

  Hei!
  takk for verdens beste julekalender, -ikke tykkere og tykkere for hver dag som går, men sundere og sundere frem imot julen. Jeg lurer litt på Aesculaforce Gel. Jeg er en middeladrende dame med ME, og er derfor svært stillesittende og overvektig, det siste jeg ønsker meg til jul er åreknuter. Vil denne gelen virke positivt på åreknuteutsatte som bare er sofaslitere? Og kan den brukes daglig?
  mvh og takk fra Renaldo

 • Me and my son enjoyed reading your blog post. Keep up the good job.

 • Hei helsejentene! Dere gjør en kjempejobb! Et tips: Vi traff dere på Life messen (RuiNaturkost). Vi har en twitter konto @RuiNaturkost og videresender deres innlegg ofte, men da står det via @Addthis Hvis dere oppretter en twitter konto kan vi hjelpe å promotere dere litt 🙂

  Mvh

  David

 • Hilde Wara

  Hei helsejentene!

  Takk for fin blogg med mange gode alternativer og ideer! Lurer på om dere har noen råd ang. menopause?? Selv er jeg helt i begynnelsen, dvs uregm. mens.Ønsker dere en strålende helg 🙂

  Mvh Hilde.

 • Beklager at vi har brukt så lang tid på å svare deg, Hilde. Vi vet at både homepater og akupunktører ofte hjelper kvinner med disse plagene.I helsekostbutikkene er det soyaprodukter som er mest kjent. Disse hjelper mange med din type plager.Man skal imidlertid ikke bruke nevnte soyaprodukter om man har hatt bryst kreft eller er arvelig disponert for det.

Gi en kommentar